1-1 (57) Martin Hedvåg (frispark direkt i mål)
1-2 (60) Johan Brorsson (ass Hannes Törnqvist)
Sam Dada, Martin Hedvåg, Oliver Fredriksson
Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: Hannes Törnqvist, Billy Svenske, Johannes Eliasson, Herman Schmidt, Mattias Lööv

Onödigt poängtapp i Guddarp
Guddarp skall vara nöjda med kryss i dagens där Torpa borde vunnit men tyvärr bränner vi allt för många chanser.
Inledning var inte bra från Torpas sida utan Guddarp dominerade de första 10-12 minuterna. Vi spelade allt för avvaktande och GIF tilläts föra spelet. Redan i 7:e minuten rök vi på ett baklängesmål. Lite missar i backlinjen och plötsligt var Calle Arvidsson ren och han föll väldigt enkelt när Oskar dök efter bollen. En av de billigare straffarna man sett i år och från 11 meter var Kavin Trinh säker. Åter kom vi i underläge och får kriga för att komma i kapp. Spelmässigt höjer vi oss efter hand och börjar skapa en hel del. Efter flera bra inspel har fina skottlägen men oftast går avsluten över eller utanför. Vi borde fått in någon boll men Linus, Johan, Oliver, Sam och Martin hade ingen lycka med skotten. Guddarp var inte ofarliga och man hade någon farlig frispark och skott utanför som mycket väl kunnat resulterat. Vi borde definitivt haft kryss i paus efter alla chanser.
Ett byte direkt efter paus när Sam utgick och ersattes av Hannes. Hannes i mitten och Martin flyttade ut på högerkanten, och det gav effekt. Gång på gång kom Martin loss på kanten efter fina pass och kvitteringen hängde i luften. Många bra inspel från Martins sida där vi borde gjort ett par mål. Bästa chansen hade Linus i 52:a minuten men skottet gick i underribban och ut. Torpa spelade allt bättre och utdelningen skulle komma. I 57:e satt äntligen kvitteringen. Bra frispark från Martin, Axel skymde målvakten och bollen smet in under ribban. Torpa fortsatte att ösa på och tre minuter senare kom ledningsmålet. Bra inlägg från Martin, Hannes nickar in bollen framför mål och en framrusande Johan Brorsson kan stöta in bollen. Vi borde dödat matchen men avsluten var inte tillräckligt vassa. Kvitteringen kom i stället oväntat och onödigt i 68:e minuten. Vi slarvar på egen planhalva och plötsligt fick Calle Arvidsson skottläge och satte 2-2. TIF gick för ett segermål, Martin hade en farlig frispark och vi skapade flera hörnor i slutet. Trots ett massivt spelövertag fick vi inte in bollen. Guddarp var riktigt tröttkörda och fick mest rensa undan boll från eget straffområde. Vi gör spelmässigt en riktigt bra andra halvlek och borde med lite utdelning, vunnit klart. Nu gör vi några misstag bakåt men framför allt måste vi göra fler mål. Vi tar en poäng men slarvar bort två. Mittfältet vår bästa lagdel för dagen. Oliver och Martin löpstarka kantspelare (Martin utsedd till matchens lirare) i Johans frånvaro gör Murre, Joel och inbytte Hannes ett starkt jobb. Toppstriden tätnar allt mer och vi kan fortfarande sluta på plats 1-6. Ingen trodde väl att Guddarp skulle behöva kriga för att slippa negativt kval men poängen gjorde att man nu är klara för femman även 2024.
Närmast väntar äntligen en hemmamatch när Västboås kommer Skogsängen på lördag.